Nyheter

27 april, 2018, KL 11:59

Sand och sandsäckar att hämta

Nu finns det sandsäckar att hämta på brandstationerna i Gävle och Sandviken för den som behöver bygga vallar mot översvämningen. Sand som du kan skotta i säckarna finns också att hämta. Här är adresserna där det finns sand:

24 april, 2018, KL 14:09

#metoo och #larmetgår - vad händer nu?

Metoo-uppropen​ synliggör hur kvinnor världen över utsätts för trakasserier på ett fullständigt oacceptabelt sätt. #metoo och alla rörelser kopplade till detta visar att sexuella övergrepp, trakasserier, kränkningar och maktmissbruk finns överallt i samhället och även inom räddningstjänsten.

23 april, 2018, KL 14:37

Snösmältningen fortsätter och ger mycket höga flöden

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för mycket höga vattenflöden lokalt i Gävleborg. Den fortsatta snösmältningen innebär att vi har översvämningar i både de mindre och de medelstora vattendragen i vårt områden.

16 april, 2018, KL 16:23

PROVA PÅ DAG I SKUTSKÄR, 5 MAJ

Är du kvinna eller man med hjärtat på rätt ställe? Vill du göra skillnad och bidra till tryggheten i det samhälle där du bor? Just nu söker vi människor med olika bak­grund och erfarenheter som vill jobba som deltidsbrandmän i Skutskär - ett yrke som du kombinerar med ditt ordinarie jobb.

03 april, 2018, KL 13:29

ANMÄL OM DU SKA ELDA PÅ VALBORG

Valborgsmässsoafton närmar sig och du som ska elda bör anmäla det till oss på räddningstjänsten.