Sök tjänsten som kommunikatör hos oss

19 september, 2017, KL 10:07

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning på kommunikation och har flera års erfarenhet av att arbeta brett med kommunikationsfrågor.


Kvalifikationer

Du har goda kunskaper i svenska språket krävs och har lätt för att formulera dig i såväl tal som skrift. Du kan anpassa budskap utifrån målgrupp och kanalval och har erfarenhet av kommunikationsplanering.

Du har även goda kunskaper i program så som InDesign, Photoshop, Officepaketet samt i webbpubliceringsverktyget Episerver. B-körkort krävs.

Arbetsbeskrivning

Som kommunikatör inom Gästrike Räddningstjänst har du ansvar för organisationens interna och externa kommunikation. Du har en samordnande roll i att planera, utveckla och genomföra stora delar av organisationens kommunikationsinsatser. Du stödjer ledningsgruppen och medarbetare i kommunikationsfrågor. Du kommer även att ge organisationen administrativt stöd och vara kontaktperson till media.

Du kommer bland annat att arbeta med utveckling av vårt nyligen lanserade intranät och vår externa webbplats samt av sociala medier.

Tjänsten som kommunikatör omfattar bland annat:

  • Intern kommunikation; intranät, personaltavlor, informationstavlor, powerpointpresentationer.
  • Extern kommunikation; hemsida, externa kampanjer, sociala medier, annonsering, trycksaksproduktion, pressmeddelanden.
  • Ansvar för förbundets grafiska profil och varumärke.
  • Skapa kommunikationsplaner.

Du är en del i den administrativa avdelningen där vi stöttar verksamheten inom kommunikation, ekonomi och personal.

Personliga egenskaper

Du har lätt för att samarbeta med andra och har en avvägd integritet. Du är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du bör även ha en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.


Anställningens omfattning

Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort

Gävle


Lön

Månadslön


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 3 oktober till gastrike.raddning@gavle.se 


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta förbundschef Nestor Wallberg, 026-17 50 59 eller kommunikationsansvarig Elin Bergqvist, 026-17 50 81. 

Facklig representant: Johan Melin, Vision, 026-17 96 55