Vi söker teknikförvaltare

28 februari, 2017, KL 09:22

Avdelning Räddning består av tolv medarbetare och ansvarar för teknik- och metodutveckling inom Gästrike Räddningstjänst. På avdelningen jobbar vi också med uppföljning av insatser.

Arbetsuppgifter

Som teknikförvaltare har du ett helhetsansvar och du utvecklar och förvaltar förbundets IT-utrustning. Bland annat tekniken inom navigationsutrustning, RAKEL, personsökare och stationsutrustning.

Tekniken ska utvecklas utefter verksamhetens behov och du säkerställer att tekniken är användarvänlig och säker att arbeta i. Du tar in önskemål på förbättringar och utvecklar tekniken efter det. Du genomför även uppdateringar och implementerar det hos medarbetarna.

Teknikförvaltaren stöttar upphandlingsprocessen vid investeringar av bland annat utryckningsfordon. Att uppdatera förbundets fordonslistor ingår också i uppdraget. Teknikförvaltaren är kontaktperson till Inköp Gävleborg och till IT-avdelningen för Gävle kommun.

 I tjänsten ingår en operativ roll.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning Räddningsledning B eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har ett stort teknikintresse och tycker om att driva utveckling både vad gäller teknik och vad gäller medarbetarnas förmåga att nyttja den teknik som erhålls. 

Som person är du en problemlösare som är driven och serviceinriktad. Du har en stor teknisk förståelse och tycker att teknik är stimulerande. B körkort är ett krav.


Förutsättningar

Vi erbjuder en heltidstjänst och placeringen är på Gävle brandstation. Tillträde efter överenskommelse.


Kontakt

För mer information om tjänsten, kontakta:
Avdelningschef Håkan Andersson, tel. 026-17 96 68
Hakan.andersson@gavle.se


Fackliga företrädare

Sveriges Ingenjörer: Erik Klingström, tel. 026-17 96 52, erik.klingstrom@gavle.se
Vision: Johan Melin, tel. 026-17 96 55, johan.melin@gavle.se


Ansökan

Sista ansökningsdag är den 8 mars 2017. Du skickar din ansökan till gastrike.raddning@gavle.se eller Gästrike Räddningstjänst, Hamntorget 8, 80310 Gävle.


Välkommen med din ansökan!