Är du vår nya löneadministratör?

03 september, 2018, KL 14:33

Vill du kombinera dina kunskaper inom lönehantering med en spännande verksamhet? Vår avdelning består av ett team på fem personer som arbetar med kommunikation, ekonomi samt HR och nu vi söker dig! Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med trevliga och kompetenta kollegor.   

Arbetsbeskrivning

Som löneadministratör hos oss är du med och ser till att rätt lön betalas ut i rätt tid till våra medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara löneadministration såsom löne- och semesterberäkningar, ta fram statistik och kontrolluppgifter, skriva intyg, göra reseräkningar med mera. I arbetet ingår också att hålla kontakt och samarbeta med andra myndigheter. Du kommer dessutom att kunna stötta avdelningen med uppgifter inom HR, ekonomi och kommunikation.

Vi har ett utvecklingsarbete att göra, som innefattar att digitalisera vår löneprocess och i det arbetet kommer du att ha en betydande roll.

Vem är du?

För att trivas i rollen som löneadministratör tror vi att du är en person med god samarbetsförmåga. Du är ansvarsfull, noggrann och kan fatta självständiga beslut. Vidare tror vi att du tycker om att arbeta med siffror och är intresserad av arbetsrätten bakom siffrorna. Du arbetar verksamhetsnära och har daglig kontakt med kollegor vilket gör att ett gott bemötande är viktigt. Utmaningen vi har med att digitalisera till exempel löneprocesser kräver att du tycker om förbättringar och är bra på att se möjligheter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete och/eller har lämplig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hogia. Det är också meriterande om du har arbetet utifrån kollektivavtalet Allmänna bestämmelser. Meriterande är även om du har erfarenhet av ekonomiarbete.

Tjänsten är på heltid med placering i Gävle. Tillträde så snart som möjligt.

Arbetstid, varaktighet

100 %, enligt överenskommelse.

Lön

Enligt överenskommelse. 

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta¨: Frida Wikström, HR-chef, 026-17 96 64, frida.wikstrom@gavle.se

Fackliga företrädare

Vision, Johan Melin, 026-17 96 55, johan.melin@gavle.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2018-09-23. Du skickar din ansökan till gastrike.raddning@gavle.se

Välkommen med din ansökan!