Brandmän för sommarvikariat

20 oktober, 2017, KL 12:45

Gästrike Räddningstjänst är ett kommunalförbund med cirka 250 medarbetare. Vi ansvarar för räddningstjänst och förebyggande samhällsskydd i fem medlemskommuner; Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby. Vårt uppdrag är att skydda människor, egendom och miljö samt minska sannolikheten för att bränder och andra olyckor inträffar.

Gästrike Räddningstjänst söker sommarvikarier till sommaren 2018 i Gävle och Sandviken. Krav på utbildning är minst två terminer på SMO-utbildningen eller genomförd utbildning vid SRV för brandman heltid alternativt genomförd Räddningsinsats/Brandman deltid. B-körkort krävs och C-körkort är meriterande. God vattenvana samt intyg på genomförd Guldbojen krävs. 

Du kommer bland annat att genomföra operativa räddningsinsatser och öva/utbildas inför dessa, underhålla räddningstjänstens utrustning och delta i projekt.

Du ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, ha god samarbetsförmåga samt vara förtroendeingivande i mötet med våra medborgare.

Vikariaten tillträds i mitten av maj och kommer att inledas med några veckors introduktionsutbildning. Därefter kommer du att placeras på brandstationen i Gävle eller Sandviken. Intervjuer och fysiska tester kommer att genomföras den 3 januari på vår övningsanläggning i Rörberg.

Vi tillämpar schemalagd skiftgång, delat dygn, 42 timmar per vecka. Vikariatet sträcker sig fram till och med vecka 34.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida, e-post eller post senast den 10 december.

E-post: gastrike.raddning@gavle.se

Hemsida: www.gastrikeraddningstjanst.se

Postadress:

Gästrike Räddningstjänst
Hamntorget 8
803 10 Gävle