Sök tjänsten som brandinspektör

17 mars, 2017, KL 09:26

Arbetsbeskrivning

Som brandinspektör inom Gästrike Räddningstjänst kommer du att delta och utveckla arbetet inom det olycksförebyggande området. Exempel på arbetsuppgifter är tillsynsarbete inom LSO och LBE, byggnadstekniskt brandskydd och riskhantering i samhällsplaneringen. Arbetet kommer dessutom innebära projektinriktade uppdrag och arbetsuppgifterna kommer delvis att anpassas efter den rekryterade personens kompetens och intresse.

Du arbetar i en grupp med andra kvalificerade brandinspektörer och brandingenjörer och arbetar efter uppsatta mål.

Operativ roll som inre befäl eller insatsledare kan bli aktuellt.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad brandinspektör och har gått Tillsyn A och Räddningsledare A eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet från brandförebyggande arbete.

Du är intresserad av det brandförebyggande arbetet och vill bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Du är en stabil person som inger förtroende till de du träffar. Du har ett stort intresse av människor och nätverkande.

Tjänsten är på heltid med placering i Gävle. Tillträde enligt överenskommelse.


Arbetstid, varaktighet

100 %, enligt överenskommelse.

Lön

Enligt överenskommelse. 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-02.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Johan Nordin, tf chef Samhällsskydd: 070-414 10 56, johan.nordin@gavle.se

Fackliga företrädare

Sveriges Ingenjörer: Erik Klingström, tel. 026-17 96 52, erik.klingstrom@gavle.se Vision: Johan Melin, tel. 026-17 96 55, johan.melin@gavle.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 2 april 2017. Du skickar din ansökan till gastrike.raddning@gavle.se eller Gästrike Räddningstjänst, Hamntorget 8, 80310 Gävle.

Välkommen med din ansökan!