Vi söker brandmän för sommarvikariat 2021

28 oktober, 2020, KL 11:52

Gästrike Räddningstjänst är ett kommunalförbund med cirka 250 medarbetare. Vi ansvarar för räddningstjänst och förebyggande samhällsskydd i fem medlemskommuner; Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby. Vårt uppdrag är att skydda människor, egendom och miljö samt minska sannolikheten för att bränder och andra olyckor inträffar.

Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert samhälle? Vi söker nu sommarvikarier till sommaren 2021 i Gävle och Sandviken. 

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats som är under utveckling med fokus på kvalitet. Vi arbetar aktivt med inkludering och mångfald, för att bli en räddningstjänst för alla.

Hos oss får du genomföra operativa räddningsinsatser. Du kommer även att öva och utbildas inför dessa. En del av arbetet innefattar även att underhålla räddningstjänstens utrustning.

Vi söker dig som har genomfört minst två terminer av utbildningen i skydd mot olyckor, SMO, alternativt att du genomfört grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap, Grib, eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande. Vi ser att du har god vattenvana och att du har intyg för simmärket Guldbojen. 

Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och är förtroendeingivande i mötet med våra medborgare.

Vikariaten tillträds i slutet av maj och kommer att inledas med tre veckors introduktionsutbildning. Därefter kommer du att placeras på brandstationen i Gävle, Sandviken eller Rörberg. Intervjuer och fysiska tester kommer att genomföras i januari/februari 2021.

Vi tillämpar schemalagd skiftgång. Det betyder att vi arbetar delat dygn, totalt 42 timmar per vecka. Vikariatet sträcker sig fram till och med vecka 34. 

Ansökan

Skicka din ansökan till oss via e-post till: jobb@gastrikeraddningstjanst.se

Välkommen med din ansökan senast den 13 december. 

Har du frågor kan du kontakta

Daniel Holmström, enhetschef Gävle
Telefonnummer: 026-17 50 95
E-post: daniel.holmstrom@gastrikeraddningstjanst.se

Tommy Johansson, enhetschef Sandviken
Telefonnummer: 026-17 50 93
E-post: tommy.johansson@gastrikeraddningstjanst.se