Vi söker brandmän för sommarvikariat

04 november, 2016, KL 11:31

Vi på Gästrike Räddningstjänst söker sommarvikarier till sommaren 2017 i Gävle och Sandviken. Krav på utbildning är minst två terminer på SMO-utbildningen eller genomförd utbildning vid SRV för brandman heltid alternativt genomförd Räddningsinsats/Brandman deltid. B-körkort krävs och C-körkort är meriterande. God vattenvana samt intyg på genomförd Guldbojen krävs. 

Du kommer bland annat att genomföra operativa räddningsinsatser och öva/utbildas inför dessa, underhålla räddningstjänstens utrustning och delta i projekt.

Du ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, ha god samarbetsförmåga samt vara förtroendeingivande i mötet med våra medborgare.

Vikariaten tillträds i mitten av maj och kommer att inledas med några veckors introduktionsutbildning. Därefter kommer du att placeras på brandstationen i Gävle eller Sandviken. Intervjuer och fysiska tester kommer att genomföras den 2 januari på vår övningsanläggning i Rörberg. Vi tillämpar schemalagd skiftgång, delat dygn, 42 timmar per vecka. Vikariatet sträcker sig fram till och med vecka 34.

Välkommen med din ansökan via e-post eller post senast den 18 december.