Vi söker en brandinspektör

10 december, 2018, KL 09:06

Gästrike Räddningstjänst ansvarar för räddningstjänst och förebyggande skydd i våra fem medlemskommuner; Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby. Verksamheten är organiserad som ett kommunalförbund och vi har ungefär 250 medarbetare.

Vårt uppdrag är att skydda människor, egendom och miljö samt minska sannolikheten för att bränder och andra olyckor inträffar. Kort sagt så är vårt mål att skapa ett tryggare och säkrare samhälle!

Arbetsbeskrivning

Som brandinspektör inom Gästrike Räddningstjänst kommer du att delta och utveckla arbetet inom det olycksförebyggande området inom avdelningen samhällsskydd. Exempel på arbetsuppgifter är tillsynsarbete inom LSO och LBE, byggnadstekniskt brandskydd och extern utbildning. Arbetet kommer dessutom innebära projektinriktade uppdrag och arbetsuppgifterna kommer delvis att anpassas efter den rekryterade personens kompetens och intresse.

Du arbetar i en grupp med andra kvalificerade brandinspektörer och brandingenjörer och arbetar efter uppsatta mål.

Efter en introduktion kan du komma att ingå i den operativa organisationen.

Vem är du?

Du är intresserad av det brandförebyggande arbetet och vill bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. För att trivas i rollen är du en driven person med god samarbetsförmåga, men som också kan ta självständiga beslut. Då det ingår mycket planering och handläggning är det viktigt att du som söker har god administrativ förmåga och är bra på att strukturera ditt arbete. Du behöver behärska svenska mycket väl i tal och skrift, samt att du ska vara en van användare av digitala verktyg.

Vi söker dig som har genomgått MSB:s utbildning Tillsyn A eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet från brandförebyggande arbete. Meriterande är också om du har genomgått MSB:s utbildning Räddningsledare A.

Tjänsten är på heltid med placering i Gävle eller Sandviken. Tillträde enligt överenskommelse.


Arbetstid, varaktighet

100 %, enligt överenskommelse.

Lön

Enligt överenskommelse. 

Ansökan

Skicka in din ansökan till gastrike.raddning@gavle.se

Sista ansökningsdag: 2019-01-01.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta:

Jens Walldorf, chef samhällsskydd, 026-17 96 54 , jens.walldorf@gavle.se 

Frida Wikström, HR-chef, 026-17 96 64, frida.wikstrom@gavle.se

Fackliga företrädare
Vision: Johan Melin, tel. 026-17 96 55, johan.melin@gavle.se

Kommunal: Ina Fagerlind, tel 010-44 28 212

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 1 januari. Du skickar din ansökan till gastrike.raddning@gavle.se

 

Välkommen med din ansökan!