Vi söker en brandman i kombinationstjänst

02 december, 2022, KL 13:16

Drivs du av att skapa trygghet och säkerhet? Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan? Vi söker nu en brandman i kombinationstjänst med placering i Sandviken.

Hos oss på Gästrike Räddningstjänst får du en flexibel arbetsplats, i en organisation som är under utveckling. Vårt förbund sträcker sig över fem kommuner Gävle, Sandviken, Hofors, Ockelbo och Älvkarleby. Det ger oss ett stort uppdrag i att skapa trygghet och säkerhet för över 165 000 medborgare.

Vi är en räddningstjänst för alla, med mångfald och jämställdhet som hjärtefrågor. Hos oss ska alla kunna trivas och må bra. Vi arbetar ständigt med förbättringar för att kvalitetssäkra vårt arbete samt hitta effektiva och hållbara arbetssätt för framtiden. Tillsammans arbetar vi för din trygghet och ett hållbart samhälle.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med operativa räddningsinsatser och förebyggande insatser. I arbetet ingår även stationsarbete med underhåll av utrustning och fordon. I det förebyggande arbetet förbereder och genomför du förebyggande åtgärder genom utbildning, tillsynsverksamhet, informationsinsatser och projekt.

I din tjänst arbetar du 80 % operativt på skift och 20 % dagtid på enheten för samhällsskydd.

Du kommer att arbeta tillsammans med andra kvalificerade brandinspektörer och brandingenjörer. Tillsammans arbetar vi för att bidra till att uppnå förbundets inriktningsmål och verksamhetsmål.

Vem är du?

Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har god samarbetsförmåga och är förtroendeingivande i mötet med våra medborgare. Du behöver behärska svenska språket i både tal och skrift, samt ha goda förutsättningar att arbeta med digitala verktyg.

Vi söker dig som har genomgått utbildning inom Skydd mot olyckor (SMO), GRIB, Räddningsinsats, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Tillsyn och annan olycksförebyggande verksamhet A

Körkort BC är ett krav.

Ansökan

Skicka in din ansökan till jobb@gastrikeraddningstjanst.se
Sista ansökningsdag 2022-12-18.

Har du frågor kontakta

Hannu Koivumaa, enhetschef Samhällsskydd
Telefonnummer: 026-17 96 56
E-post: hannu.koivumaa@gastrikeraddningstjanst.se

Tommy Johansson, enhetschef Sandviken
Telefonnummer: 026-1750 93
E-post: tommy.johansson@gastrikeraddningstjanst.se

Fackliga företrädare

Vision: Johan Melin
Telefonnummer: 026-17 96 55
E-post: johan.melin@gastrikeraddningstjanst.se

BRF: Johan Holmström
Telefonnummer: 070-167 52 43
E-post: johan.holmstrom@gastrikeraddningstjanst.se

Välkommen med din ansökan!