Vi söker utbildare

11 november, 2016, KL 09:58


Arbetsbeskrivning

På samhällsskyddsavdelningen arbetar vi förebyggande för att minska antalet bränder i samhället. En viktig del i det arbetet är att utbilda våra medborgare.

Som utbildare hos oss genomför du utbildningar till olika grupper i samhället både enskilt och tillsammans med andra inom förbundet. Du ansvarar för och utvecklar hur utbildningarna ska utformas. Utbildningar som du håller är bland annat i systematiskt brandskyddsarbete till personal i våra medlemskommuner, personal på olika arbetsplatser och föreningar.  

Som utbildare kommer du även att besöka skolor och delta i kommunala projekt om att minska antalet anlagda bränder.


Vem är du?
Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning alternativt en utbildning i Skydd mot olyckor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utbildning eller erfarenhet av brandförebyggande arbete. 

Du har en god pedagogisk förmåga, trivs med att träffa människor och är bra på att uttrycka dig. Du är intresserad av brandförebyggande arbete och vill bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Efterfrågan på våra utbildningar är på svenska och därför krävs goda kunskaper i det svenska språket. För att du ska kunna hålla utbildningar i förbundet krävs B-körkort. 

Tjänsten är på heltid med placering i Gävle eller Sandviken. Arbetstiden är förlagd till dagtid men kvällar och helger kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 27 november. Vi tar endast emot ansökningar via epost: gastrike.raddning@gavle.se